×
Blog

жовтень 30, 2022

Аспірантка ФПП ТНПУ взяла участь у конференції «Розвиток особистості молодшого школяра: сучасні реалії та перспективи»

27­­–28 жовтня 2022 р. у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбулася Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція «Розвиток особистості молодшого школяра: сучасні реалії та перспективи».

У межах роботи тематичного напряму «Актуальні проблеми навчання, виховання та розвитку учнів молодшого шкільного віку в Новій українській школі» із доповіддю на тему «Вміння безпечно поводитися в інтернеті: сутність та засоби формування в учнів початкової школи» виступила аспірантка кафедри педагогіки і методики початкової та дошкільної освіти ФПП ТНПУ, адміністраторка Центру професійного розвитку та лідерства ТНПУ Андріана Шишак (науковий керівник ­– д.п.н., проф. В. М. Чайка). Під час виступу спікерка пояснила сутність поняття «вміння безпечно поводитися в інтернеті», окреслила засоби формування вмінь безпечної поведінки учнів початкової школи в інтернеті та обґрунтувала специфіку їх використання.

Під час конференції присутні обговорили чимало актуальних питань початкової освіти. Тож вдячні ПНУ ім. В. Стефаника за можливість бути співорганізаторами такої актуальної освітянської події.

Початок Всеукраїнської студентської науково-практичної інтернет-конференції
Ознайомлення із коміксами як засобом формування вміння безпечно поводитися в інтернеті
Доповідь А.Шишак