×
Blog

листопад 07, 2019

Директор Бродівського педагогічного коледжу - Квак О. В. прочитав лекцію на тему «Особливості вивчення технологій дошкільної освіти у закладі вищої освіти».

Гарною традицією є проведення гостьових лекцій відомими педагогами для здобувачів спеціальностей "Дошкільна освіта" та "Початкова освіта". У рамках такої співпраці 7 листопада на запрошення завідувачки кафедри педагогіки і методики початкової та дошкільної освіти відбулася лекція Квака Олександра Володимировича – директора Бродівського педагогічного коледжу імені М. Шашкевича.

У рамках курсу «Сучасні технології дошкільної освіти» Олександр Володимирович прочитав лекцію на тему: «Особливості вивчення технологій дошкільної освіти у закладі вищої освіти».

На занятті було розкрито особливості вивчення технологій дошкільної освіти на прикладі практичної підготовки здобувачів у Бродівському педагогічному коледжі імені М. Шашкевича. Олександр Володимирович звернув увагу слухачів на цікаві для дошкільної педагогіки технології, проаналізував їх зміст і організацію. 

Висловлюємо щиру подяку колезі за цікаву гостьову лекцію!