×
Blog

квітень 19, 2023

Гостьова лекція на ФПП ТНПУ від колеги з ЛНУ ім. І. Франка

19 квітня 2023 р. кандидат педагогічних наук, доцент Львівського національного університету імені Івана Франка Марта Орестівна Проц прочитала для студентів спеціальності «Початкова освіта» ТНПУ імені Володимира Гнатюка гостьову лекція на тему «Інтерактивні технології у початковій школі».

Студенти-четвертокурсники та другокурсники факультету педагогіки і психології вивчають дисципліну «Педагогічні технології у початковій школі». Лекції їм читають викладачі університету З. І. Удич та О. І. Янкович. Проте, зважаючи на неоднозначність трактувань термінів «Освітні (педагогічні) технології», цікавий погляд викладачів інших ЗВО на проблему теоретичних аспектів та практику реалізації технологій початкової освіти. Інтерактивні технології є однією з найбільш популярних груп технологій. Марта Орестівна ознайомила студентів із класифікаціями та охарактеризувала популярні методи інтерактивного навчання. Окрім того, було розглянуто переваги інтерактивного навчання, порівнюючи з традиційним.

Марта Орестівна також відповідала на запитання студентів.

Після завершення гостьової лекції було досягнуто домовленості про розширення співпраці у майбутньому між кафедрами педагогіки і методики початкової та дошкільної освіти Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка та Львівського національного університету імені Івана Франка. Зокрема, науковці домовилися про обмін досвідом у сфері наукових досліджень.

Screenshot_13
Screenshot_12
Screenshot_11
Screenshot_10
Screenshot_9
Screenshot_8
Screenshot_7
Screenshot_6
Screenshot_5
Screenshot_4
Screenshot_3
Screenshot_2
Screenshot_1
Screenshot_17
Screenshot_16
Screenshot_15
Screenshot_14