×
Blog

травень 19, 2022

На ФПП ТНПУ відбулися відкрита лекція та онлайн-івент «День вишиванки» від колег з ХНПУ ім.Г.С.Сковороди

19.05.2022 року на факультеті педагогіки і психології для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП «Початкова освіта»  Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка відбулася відкрита гостьова лекція доктора педагогічних наук, професора, професора кафедри початкової і професійної освіти,  декана факультету початкового навчання Харківського національного педагогічного  університету імені Г.С.Сковороди  Довженко Т. О.. Тетяна Олексіївна цікаво доповіла на тему «Виховання на цінностях – як один з ключових компонентів Нової української школи: від теорії до практики». На зустрічі також були присутні викладачі кафедри педагогіки і методики початкової та дошкільної освіти ТНПУ.

Одразу після лекції відбувся онлайн-івент «День вишиванки» в межах роботи шкільної університетської кафедри на базі Комунального закладу «Пісочинська початкова школа «НАДІЯ» Пісочинської селищної ради» Харківської області. Такий ціннісний захід у співпраці з учнями провели здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти першого року навчання факультету початкового навчання Овчарова Діана та Сінчук Юлія  під керівництвом  кандидата педагогічних наук, доцента, доцента  кафедри початкової і професійної освіти ХНПУ імені Г.С.Сковороди Філатової Лади Семенівни.

Здобувачі освіти та викладачі ФПП ТНПУ ім.В.Гнатюка щиро вдячні за запрошення та змістовну зустріч. Далі – ще більше якісної та продуктивної співпраці.

Івент ''День вишиванки''
Здобувачі освіти ХНПУ використовують цікаві форми онлайн-роботи
Вступне слово доц. Л.С.Філатової перед івентом
Відкрита гостьова лекція проф. Т. О. Довженко
Овчарова Д. та Сінчук Ю. проводять онлайн-івент з учнями