×
Blog

вересень 26, 2023

Першокурсники ФПП долучилися до студентської спільноти ТНПУ

22 вересня відбулася урочиста посвята на факультеті педагогіки і психології. Понад 100 першокурсників офіційно прийняли присягу та стали студентами. Захід відбувся на базі спортивно-оздоровчого закладу «Сокіл», що на Тернопільщині.

До організації свята долучився студентський актив факультету, тому програма видалась дуже цікавою, насиченою та вдало продуманою. Так, першокурсники взяли участь у квестах, конкурсах, іграх і забавах, демонструючи свої таланти та винахідливість. 


Офіційна частина свята розпочалася з вітальних слів декана факультету Володимира Чайки та його заступниць Зоряни Адамської й Ірини Шульги. Далі були захоплюючі презентації першокурсниками своїх груп: авторські пісні, декламування віршів, цікаві інтерактиви та багато іншого. Не забули студенти й про конкурси для викладачів і кураторів, які теж були присутні на святі та всіляко підтримували студентів.


Під кінець офіційної програми на посвяту завітав сам Володимир Гнатюк, який провів для першокурсників віртуальну екскурсію університетськими аудиторіями, познайомив з різними типами студентів, дав мудрі поради та настанови. Трепетним був момент складання клятви першокурсника як обіцянки діяти відповідально у новому статусі – студента. 

Захід залишив приємні емоції та спогади, а ми вкотре переконалися, що студенти у нас дуже розумні, талановиті, креативні, веселі, бо НАЙКРАЩІ! 

Тож дякуємо за долученість і чудову організацію свята студентському активу факультету, першокурсникам, кураторам і викладачам. І маємо надію, що попереду нас чекає ще не одна спільна мандрівка!  

 

Ірина Шульга,

Зоряна Адамська

Свято розпочалось із виконання гімну України
В очікувані свята
Посвята першокурсників в студенти - 2023
Нагородження після квесту
Студенти факультету педагогіки і психології