×
Blog

грудень 28, 2021

Практика майбутніх психологів бізнесу і управління

Студенти першого курсу факультету педагогіки і психології, які здобувають спеціальність «Психолог бізнесу і управління» на бакалаврському і магістерському рівнях успішно завершили практику.

У бакалаврів ознайомлювальна практика передбачала відвідування різних установ, в яких працює психолог, з`ясування професійних навичок і умінь, необхідних для виконання посадових обовязків, складання професіограми психолога тощо. Магістранти були спрямовані на теоретичне дослідження практичних проблем, на створення проєктів, що мали на меті оптимізувати роботу психолога, підвищити мотивацію персоналу в організаціях, збільшити ефективність проєктного менеджменту. Дев’ять різних баз практики взяли участь у організації практики психологів бізнесу і управління: Тернопільське вище професійне училище сфери послуг і туризму, школа - економічний ліцей № 9 ім. І. Блажкевич, Тернопільський обласний центр зайнятості, Центр психологічної допомоги "Психолог і Я", дитячий розважальний центр "Країна мрій", Центр психологічного розвитку "Кора", ПРаТ "Тернопільський кар'єр", Торгова група АРС-кераміка, БО «Благодійний фонд родини Демкур».

Впродовж чотирьох тижнів психологи, психотерапевти, HR-спеціалісти, рекрутери, бізнесмени, менеджери по роботі з персоналом співпрацювали з нашими студентами, навчали, ділились досвідом. Велика вдячність від усього колективу кафедри психології усім фахівцям і установам, які відгукнулись. Це було дуже насичено, ресурсно, пізнавально.

Вражені, натхненні, захоплені старанністю, наполегливістю і відповідальністю наших студентів. Такий масив прикладної психологічної інформації, від сфери освіти до бізнесу наші бакалаври і магістри успішно асимілювали. Усвідомлено і відповідально підходячи до усіх ситуацій, сприймаючи усі challenges як поштовх до саморефлексії й розвитку.

Завідувач кафедри психології, проф. Орап М.О.

Доцент кафедри психології Кальба Я.Є.

klkklі
Студенти відвідують Центр психологічної допомоги Тетяни Білінської
Підсумкова конференція ознайомлювальної практики у бакалаврів - майбутніх психологів бізнесу і управління. Методист - доц. Кальба Я.Є.
Ознайомлення з роботою психологічного центру КОРА