×
Blog

жовтень 26, 2023

Співпраця ФПП ТНПУ та ЗДО м. Тернополя продовжується: здобувачі освіти відвідали заняття з логіко-математичного розвитку

У межах курсу «Теорія і методика формування елементарних математичних уявлень у дітей дошкільного віку» (викладачі – О. Писарчук та А. Шишак) здобувачі освіти групи ПО-41 відвідали Тернопільський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №12 «Пізнайко» та ЗДО №18 м. Тернопіль. Студенти ознайомилися із специфікою проведення занять з логіко-математичного розвитку дітей різних вікових груп, адже побачили діяльність умілих та досвідчених вихователів. Директори ЗДО С. Слободянюк та Г. Баран провели екскурсії для гостей по території закладів, продемонстрували надійні укриття та комфортні осередки розвитку дошкільників. Вихователі-методисти Н. Мельниченко та О. Антошків розповіли гостям про специфіку організації освітнього процесу у ЗДО, зокрема за освітнім напрямом «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі».
Здобувачі освіти ФПП ТНПУ отримали позитивні емоції від спілкування та змогли запозичити багато методичних прийомів роботи з дітьми. Цікаві підходи вихователів-практиків вони впроваджують під час проведення фрагментів занять як підготовку до власної професійної діяльності.
Дякуємо адміністрації та працівникам ЗДО №12 та ЗДО №18 за тісну співпрацю, фаховість та щире бажання ділитися досвідом із новим поколінням вихователів на благо розвитку дошкільної освіти Тернопільщини та України загалом.

Дошкільники цікаво вивчають математику
Адміністрація та гості ЗДО №12
Триває заняття з логіко-математичного розвитку у ЗДО
Здобувачі освіти використовують кращі практики, запозичені у досвідчених вихователів
ЗДО №18 радо вітає здобувачів освіти ФПП ТНПУ