×
Blog

травень 29, 2020

Триває співпраця ТНПУ та Coursera

Coursera - технологічна компанія, що працює в галузі освіти, заснована професорами Стенфордського університету в квітні 2012 року. Ця платформа пропонує своїм користувачам ряд онлайн-курсів з різних дисциплін, в разі успішного закінчення яких користувач отримує сертифікат про проходження курсу. Coursera співпрацює з світовими ТОП-рейтинговими університетами для оприлюднення курсів цих закладів вищої освіти онлайн. Coursera пропонує курси в галузі інженерії, гуманітарних наук, медицини, біології, суспільних наук, математики, бізнесу, інформатики та ін.

Для того, щоб скористатися цією послугою, здобувачі вищої освіти або науково-педагогічні працівники нашого «Найкращого» університету повинні зареєструватися на платформі і подати заявку на приєднання до програми. Після цього студенти і викладачі отримують доступ до більш ніж 3800 курсів і 400 спеціалізацій від кращих університетів і галузевих партнерів Coursera. Доступ забезпечено з 21 квітня по 31 липня 2020 року, після чого доступ може бути пролонгований, якщо не будуть відмінені/послаблені карантинні заходи. 

Дорадним є той факт, що ми отримали максимально-можливу кількість ліцензій, відтак ми можемо забезпечити доступ всіх наших викладачів та здобувачів до курсів на платформі Coursera і забезпечити реалізацію принципів інтернаціоналізації, яку плекає наш університет.

Дякуємо Coursera!