×
Blog

жовтень 28, 2021

Відбулося опитування батьків учасників дитячого квест-табору "Friends"

Анкетування пройшли 33 особи. Під час опитування батьків учасників дитячого квест-табору "Friends" з'ясовано, що 97% батьків задоволені участю дитини у квест-таборі; 3% - задоволені посередньо. 93,9% батьків вважають, що мета діяльності табору реалізована повністю, 6,1% - посередньо.

Діяльність квест-табору на ситуацію, що більшість дітей дошкільного та молодшого шкільного віку 70% свого вільного часу на день проводять за гаджетами, мало комунікують з ровесниками, зокрема - з дітьми з особливими освітніми потребами, малозабезпеченими дітьми; відповідно до цього вони мало соціалізовані та у них погіршується стан здоров’я, вплинула, на думку опитуваних, так: Дитина стала більш комунікативною, легко йде на контакт; Позитивно; Діти стали менше часу проводити в телефоні, менше грати ігор; Квест-табір допоміг дітям більше часу проводити поза монітором і допоміг більше соціалізуватися; Квест-табір займає дозвілля дитини більш цікавими та розвиваючими заняттями, аніж гаджети, і приносить дітям більше користі. Також збільшується рухова активність дітей, що позитивно впливає на загальний стан здоров'я. Табір дарує дітям безліч нових ЖИВИХ знайомств та хороших друзів; тощо.

На реалізацію мети проєкту вплинули заходи, які були проведені. 

Сильними сторонами дільності табору зазначили: Діти працювали з молодими педагогами, взаємодіяли із дітьми різних соціальних груп та з особливими освітніми потребами. Цікаво, що було багато квестів та ігор; Все продумано та гарно організовано; Діти більше часу проводять, спілкуючись з однолітками і на свіжому повітрі; Різні ігри, квести і розваги на різні теми допомогли синові приходити в табір щоденно з великою цікавістю; Хороший та дружній колектив, якісно створене дозвілля, щоденні позитивні враження; Професіоналізм спеціалістів, матеріально-технічна база; тощо.

Слабкими сторонами були зазначені такі: Різного віку діти, їм складно комунікувати; Через карантинні обмеження не в найбільшому маштабі.

Щодо рекомендацій, то зазначено було: Більше ігор на свіжому повітрі; Запровадження ширшого спектру діяльності; збільшити час проведення табору; Створити окремі вікові групи, як у школі; Можна збільшити тривалість табору, більше тижнів; тощо.

Проєкт реалізується в рамках конкурсу соціальних ідей у Тернопільській області за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні в партнерстві з ГО «Молодіжна платформа».

activecitizensua #sc3 #pitching #youthplatform #MovingForwardTogether #ПрямуємоРазом.

Беdз4
Беdз4w
Беdз4w5
Беdз4w55
Беdз4w5556
Беdз4w556