×
Blog

лютий 08, 2022

Відбувся вебінар «Психологія – професія майбутнього»

05.02.2022р. викладачі кафедри психології розвитку та консультування факультету педагогіки та психології факультету педагогіки і психології ТНПУ імені Володимира Гнатюка провели вебінар – профорієнтаційну зустріч з майбутніми абітурієнтами на тему: «Психологія – професія майбутнього».
Завідувач кафедри доктор психології, професор Радчук Галина Кіндратівна привітала запрошених учнів і ліцеїстів, представила професорсько-викладацький склад кафедри, розповіла про умови та особливості вступу на навчання за спеціальністю «Психологія» у ТНПУ ім. В.Гнатюка.
Учасники дізналися, що після завершення навчання, вони зможуть працювати за широким спектром професій: від психолога у школі до викладача психологічних дисциплін, від іміджмейкера до менеджера по персоналу. Також, оволодівши теоретичними знаннями і практичними навичками, у майбутньому вони зможуть здійснювати психологічну просвіту, психодіагностику, психокорекцію та психологічне консультування.
У практичній частині вебінару учні мали можливість визначити власну геометричну фігуру за допомогою «Психогеометричного теста С.Делінгера» та познайомитися з описом особливостей і сильних сторін кожної з фігур.
Цікавим було тестування у програмі Mentimeter – ми змогли дізнатися відповідь на запитання «Чи знає психолог відповіді на усі запитання і може допомогти у будь-якій ситуації?»
Також учасники долучилися до інтерактивної вправи «Упізнай подарунок» і потренувалися розпізнавати невербальні сигнали.
Вебінар пройшов у доброзичливій атмосфері, гості висловили зацікавленість у подальших зустрічах і вдячність за важливу і цікаву інформацію.

Шевченко О. М.

Запрошуємо до нас на навчання на спеціальність Психологія
Учасники вебінару «Психологія – професія майбутнього»
тестування у програмі Mentimeter
Психологічні професії за типом особистості
«Психогеометричний тест С.Делінгера»