×
Blog

червень 04, 2021

Відбувся захист кваліфікаційних наукових робіт бакалаврів-психологів

І все на світі треба пережити, 
І кожен фініш – це, по суті, старт! 
(Ліна Костенко).

Дорогі наші бакалаври-психологи! Щойно завершився захист Ваших кваліфікаційних наукових робіт. Ви обрали надзвичайно актуальні теми: «Особливості посттравматичного стресового розладу у військовослужбовців», «Соціально-психологічні умови подолання подружніх конфліктів у молодій сім'ї»,  «Особливості гармонізації стилю сімейного виховання дітей молодшого шкільного віку», «Особливості прокрастинації студентів-психологів», «Становлення самооцінки у дітей з особливими потребами», «Формування психологічної готовності студентів до волонтерської роботи» та багато інших.

Вам було важко, адже Ви навчалися на заочній формі, проте Ви продемонстрували глибокі теоретичні знання, вміння планувати, здійснювати, аналізувати та презентувати результати емпіричних досліджень. Незважаючи на труднощі, пов’язані з карантином, Ви всі провели комплексні емпіричні дослідження, використовуючи від 3 до 6 психодіагностичних методик і отримали надзвичайно цікавий емпіричний матеріал, який уміло проаналізували, використовуючи методи математичної статистики. Як результат, усі успішно захистили свої кваліфікаційні наукові проекти і атестаційна комісія виставила високі оцінки.

І ось позаду залишились лекції, семінари, лабораторні, індивідуальні навчально-дослідні завдання, іспити. Сторінку значного періоду Вашого життя, періоду Вашого професійно-психологічного та особистісного становлення дописано. Ви «стаєте на крило» і виходите у самостійне професійне життя. З Вами у нас пов’язано багато теплих спогадів, амбітних очікувань та найкращих побажань. Ви підкорите тисячі доріг, реалізуєте  тисячі ідей та здійсните сотні планів.

Ми, викладачі кафедри психології розвитку та консультування, Вашої випускової кафедри,  пишаємося Вами, віримо у Вас і любимо Вас! Ми не прощаємося з Вами, а говоримо: «До зустрічі в МАГІСТРАТУРІ!»

 

Викладач кафедри психології

розвитку та консультування

Шевченко О.М.

 

 

viber_image_2021-06-03_20-50-06
viber_image_2021-06-03_20-52-33
viber_image_2021-06-03_20-53-33
viber_image_2021-06-03_20-50-54
viber_image_2021-06-03_20-51-18