×
Blog

жовтень 20, 2022

Візерунок успішної особистості у ТНПУ: аспіранти ФПП поділилися досвідом

Використання дистанційного навчання дає можливість об’єднувати студентів кількох факультетів і закладів вищої освіти у студіюванні дисциплін та певних тем.

Нещодавно платформою Zoom скористалися студенти факультету педагогіки і психології, інженерно-педагогічного факультету та факультету мистецтв під час вивчення дисципліни за вибором – «Організація успішної діяльності». Викладачем цього курсу є доктор педагогічних наук, професор О. І. Янкович.  

На занятті, яке відбулося 19 жовтня, студенти визначали чинники досягнення успіху, створювали візерунок успішної особистості.  У цьому їм допомагали запрошені на заняття аспіранти та молоді викладачі – Андріана Михайлівна Шишак і Ростислав Євгенович Руденський.  Вони поділилися своїм рецептом успіху та першим досвідом досягнення матеріальної незалежності.

Формування гнучких навичок, оволодіння ІКТ, вивчення іноземних мови – саме у цьому напрямку важливо здійснювати саморозвиток та самовдосконалення: до такого висновку дійшли учасники заняття. І хоча успіх, щастя і заможність ототожнювати не можна, але до їх поєднання необхідно прагнути.