×
Blog

лютий 01, 2021

Яскраві миттєвості вручення дипломів магістрам факультету педагогіки і психології ТНПУ

Яскравою палітрою приємних емоцій вигравало свято вручення дипломів магістрам факультету педагогіки і психології. Хоч був зимовий день, навколо панувало тепло: від здійснення мрій, від неймовірних спогадів, від надій на світле майбутнє.

Із закінченням магістратури та початком нового етапу у житті випускників урочисто привітали ректор ТНПУ ім. В. Гнатюка Б.Б. Буяк, декан ФПП В.М. Чайка, його заступники – О.Т. Писарчук та Г.Б. Чайковська, голови екзаменаційних комісій.

Магістри, одягнені у чорно-червоні мантії та конфедератки, отримали такі довгоочікувані дипломи. Дзвінко лунали пісні-вітання, переносячи випускників у щасливі та неповторні миті студентських буднів та свят. А чуттєва промова магістранта Ростислава Руденського зворушила серця усіх присутніх у залі.

Життя вирує, тече стрімкою річкою, залишаючи позаду круті береги подій. Моменти студентства вже не повторяться, але доля, беззаперечно, відкриє вам, дорогі магістри, нові горизонти, подарує можливості та щасливі миті. Хай життєва дорога буде легкою та сповненою успіху!

Ми вкотре довели, що випускники ТНПУ ФПП найкращі!!!