×
Blog

жовтень 30, 2022

Жінка, яка ламає стереотипи: тема онлайн зустрічі з успішною особистістю у ТНПУ

28 жовтня відбулася онлайн зустріч студентів кількох спеціальностей ТНПУ та гарантів освітніх програм «Психологія бізнесу та управління» з Наталею Заставецькою – підприємицею, громадською діячкою, інфлюенсеркою, засновницею креативної агенції SPRAVZHNI, співзасновницею студії відеографії ZINET, кандидаткою історичних наук і мамою чотирьох дітей. А ще вона випускниця нашого університету.

До зустрічі приєдналися студенти, які вивчають курс за вибором «Організація успішної діяльності».

Пані Наталя розповіла про своє становлення, під впливом яких обставин вирішила стати підприємицею. Студентів цікавило, як їй вдається поєднати стільки занять (видів діяльності), хто її надихає на творчість, якими рисами треба володіти, щоб досягнути успіху.

Учасники зустрічі довідалися, що на думку Наталі Заставецької, шанси на успіх мають люди щирі, чесні, гнучкі. А ще креативні, вимогливі, сміливі, наполегливі, самокритичні…. Ці риси можна в собі розвинути. А загалом немає однозначного рецепту успіху. У кожного він свій. Ми завжди маємо шанс зламати стереотипи і досягнути успіху там, де, на перший погляд, не вдасться.

Цікаво й те, що серед пріоритетів пані Наталі – родина. Сім’я – на першому місці: вона надихає й допомагає.

У команді пані Наталі – випускники ТНПУ. Отже, під час таких зустрічей з успішними людьми можна не лише прийняти важливе для себе рішення або придумати ідею, а й отримати роботу (зараз, наприклад, команда потребує дизайнера).

Харизматична, життєрадісна, креативна, щира, Наталя Заставецька пробуджує бажання творити і досягати успіху.

1666970287794866
Screenshot_9
Screenshot_5