×
Blog

жовтень 29, 2021

Звітуємо: відбулося опитування студентів-практикантів дитячого квест-табору "Friends"

Під час опитування студентів-практикантів дитячого квест-табору "Friends" з'ясовано, що 100% задоволені діяльністю квест-табору; 100% вважають, що мета діяльності табору реалізована. Діяльність квест-табору на ситуацію, що більшість дітей дошкільного та молодшого шкільного віку 70% свого вільного часу на день проводять за гаджетами, мало комунікують з ровесниками, зокрема - з дітьми з особливими освітніми потребами, малозабезпеченими дітьми; відповідно до цього вони мало соціалізовані та у них погіршується стан здоров’я, вплинула, на думку опитуваних, так: Діти стали більше спілкуватися з іншими дітьми. Хоча й напочатку складно йшли на контакт у знайомленні з іншими дітьми. Цій ефективній взаємодії сприяли сприяли ігри, зокрема квести, які об'єднали дітей задля спільної перемоги; Діяльність квест-табору допомогла зменшити час, коли діти проводили його за своїми гаджетами та дозволила їм більше комунікувати між дітьми з різними фізичними та матеріальними можливостями, що підвищило їх соціалізацію та стан здоров'я; Діти більше були захопленні роботою один з одним , спілкувалися між собою, брали участь в різних конкурсах; Дитина більше проводить часу без гаджетів; Позитивно.

На реалізацію мети проєкту значно вплинули заходи, які були проведені. 

Сильними сторонами дільності табору зазначили: Цей табір виховує особистість, також знаходження нових знайомст, друзів; Молоді аніматори; Все організовано, дано усе для роботи;Це можливість дітям весело та корисно проводити час зі своїми ровесниками, а також чудова можливість вивчати цей світ не так, як у стінах навчальних закладів, тобто більш цілісно та наочно; Сильною стороною є зручне у виконанні обладнання майданчика, дитячої кімнати. Ще однією перевагою вважаю різні за тематикою квести, ігри, розваги, які залучали дітей до спільної діяльності.

Слабкими сторонами були такі: Стан погодніх умов, які не дозволили реалізувати всіх ініціатив; Мало заохоченні діти; Неможливіть приділити кожній дитині увагу, особливо якщо є діти з обмеженими можливостями.

Проєкт реалізується в рамках конкурсу соціальних ідей у Тернопільській області за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні в партнерстві з ГО «Молодіжна платформа».

Щодо рекомендацій, то зазначено було: Треба встановити правила для батьків: участь дітей є добровільною, але дітей приводити треба без запізнень, на чітко визначену годину; Більше заохочувати дітей; Потрібно більше працювати,  щоб була командна робота дітей. 


#activecitizensua #sc3 #pitching #youthplatform #MovingForwardTogether #ПрямуємоРазом.

Безымяdнный6
Безымdянный2
Безыdмянный3
Безыdмянный
Беdзымянный5
Беdзымянный4